Sfeerimpressie

Italysfeerimpressie van Ticino, Como, Lugano en Lago Maggiore

Een kleine sfeerimpressie van waar je zoal terecht kunt komen als je in Lago di Lugano, Italië bent aangekomen! Misschien verleid het je om er naar toe te willen te gaan. Je kunt nu ook live meekijken via de webcam van Lugano, voor het weer en een beetje de sfeer proeven.

We zullen regelmatig nieuwe sfeer foto’s plaatsen. Je kunt ons ook volgen op Picasa, FlickR of Instagram, waar je ook welkom bent zelf foto’s te vakantiefoto’s te plaatsen. Volg ons op facebook of twitter voor nog meer toeristische tips.

 

Ticino en omgevingsfeerimpressie Ticino

Dit gedeelte van Italië en Zwitserland, het canton Ticino en Lombardije,  heeft een mediterraan klimaat waardoor het zomers maar ook in het voor- en najaar bijzonder aangenaam vertoeven is (gemiddeld 2300 zonuren per jaar). Het meer van Lugano, ook wel Lago di Ceresio genoemd ligt tussen het Comomeer (15 min. rijden)  en het Lago Maggiore (30 min. rijden) in. Een boottochtje kan vrijwel overal gedaan worden en is altijd voor iedereen leuk. Vanuit Porlezza bijvoorbeeld kun je de boot nemen naar Gandria of Lugano stad.

 

Share it:
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Beoordeel dit: