Gastenboek

gastenboek van Baleno Sicure

gastenboek Baleno Sicure

Het gastenboek voor al jouw Porlezza ervaringen. Er lig er ook één in de chalets. De volgende vakantiegast is dankbaar voor jouw tips of gewoon grappige reiservaringen.

Ben je het ter plekke vergeten, dan kun je het alsnog hieronder opschrijven. Je mag ook iets over onze website schrijven, wat je nog mist of wat je juist heel erg op prijs stelt.

Een volgende feature die gaat komen is dat je eigen vakantiefoto’s en filmpjes kunt uploaden. Deze dienen natuurlijk wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen voordat ze online komen. Neem alvast een kijkje op de live webcam of ons Youtube kanaal waar steeds meer leuks te zien zal zijn.

Aan de rechterzijde zie je wat andere gasten schreven over hun verblijf in één van onze chalets Baleno Sicure.

 

Grazie!

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share it:
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Beoordeel dit:

6 thoughts on “Gastenboek

  Shanna said:
  May 30, 2016 at 7:45 am

  Heerlijke vakantie gehad! Mooiste plek van de camping met een prachtig uitzicht over het meer. De chalets zijn gezellig en compleet ingericht! De bar heeft heerlijke cappuccino’s en in het restaurant ik pinguino kan je smakelijke pizza’s krijgen. Wij komen terug!

  beoordeel dit:
  Jeanette said:
  May 9, 2016 at 12:34 pm

  Hallo,
  Wij zijn net terug van een prachtige vakantie in Porlezza. Wat een geweldig mooie plek, we hebben het heel erg naar ons zin gehad en komen zeker weer eens terug!

  beoordeel dit:
  Robin said:
  March 19, 2016 at 9:22 am

  Wij zijn samen met ons 1-jarige zoontje in het voorseizoen geweest. Wat een prachtige locatie pal aan het meer! Heerlijk om ‘s ochtends te ontbijten.. We hadden ontzettend geluk met het weer en konden lekker met onze zoon op het strandje zitten de hele dag. Hij heeft zich vermaakt! Dit jaar gaan we zeker weer! Bedankt Caroline! Prachtig huisje!

  beoordeel dit:
  Kim Roussou said:
  July 29, 2015 at 9:34 am

  Wij hebben met z’n vieren 3 heerlijke weken gehad in baleno sicure 1. Inderdaad een prachtige plek aan het meer met uitzicht op de Alpen. Het chalet is compleet ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen, maar op de camping blijven is ook heerlijk. Wij vinden het zeker een plek om naar terug te gaan!

  beoordeel dit:
  Julie said:
  March 17, 2015 at 10:23 am

  Great chalets in a beautiful spot overlooking the lake. Lots of nice things to do in the area as well.

  beoordeel dit:
  Baleno Sicure responded:
  March 9, 2015 at 3:58 pm

  Welkom op mijn website!
  Na vele reizen naar verschillende landen en ook op verschillende manier: rondtrekken met een tent, appartement of huis, hotel, pension, op een schip, kwam ik steeds vaker in Italië. Het is zo een prachtig en heel divers land met heerlijk eten en een fantastische cultuur, ik werd verliefd. Na vele omzwervingen door het Italiaanse landschap kwam ik in Porlezza aan het Lago di Lugano terecht. Ingeklemd in de Alpen had het een schoonheid voor mij die ik niet kan verklaren. Het Italiaanse leven bestaat uit praten en onderwijl een espresso of cappucino (alleen in de ochtend!) zippend in één van de vele barretjes aldaar en elke keer weer het schitterende uitzicht. Altijd anders en toch ook weer herkenbaar. Het mediterrane klimaat mag er ook wezen net als de natuur, prachtige kersenbomen langs het meer, net als de vele oleanders. De Italianen zijn een vriendelijk gepassioneerd volk maar maken dat je je welkom voelt. Ik was dus al snel om toen ik de mogelijkheid kreeg op de mooiste plek van de camping, met het vrije uitzicht over het meer en de bergen, er 2 huisjes aan te schaffen. Ik hoop dat u ook hier een keer vakantie komt vieren, ik weet zeker dat u hetzelfde over dit deel van Italië gaat denken als ik.
  Zodra ik het meer van Lugano zie liggen, ben ik thuisgekomen!

  beoordeel dit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *