Camping

wifi aanwezifCamping International Porlezza in Italië

Camping International is zeer kindvriendelijk en ligt direct aan het strand van het Lago di Lugano op loopafstand van het pittoreske Italiaanse plaatsje Porlezza.

porlezza vanaf het water
Porlezza

 

Er zijn ca. 1000 plaatsen waarvan een groot deel Nederlandse, Italiaanse, Zwitserse en Duitse eigenaren over een chalet beschikken, waardoor ook de receptie die talen beheerst inclusief de Engelse taal.

Het heerlijke lange kiezelstrand van 1 km lang bied ruimte voor heerlijk zonnebaden.

Direct voor onze chalets ligt  het langzaam aflopende grootste strand waardoor het geschikt is voor kleine kinderen. Daarnaast is er ook een kleine gemoedelijke jachthaven voor uw eigen speedboot. (tegen vergoeding).

zeilen op de camping op Lugano meer
zeilen, surfen, waterskiën, stand up paddle, vissen, alles mag hier!
De faciliteiten van de camping op een rij:

 Gratis zwemparadijs met 3 glijbanen, 2 grote baden (27 x 25 m), kinderbad, ligstoelen (tegen kleine vergoeding) is geopend van juni t/m begin september.

 Alle watersporten zijn toegestaan, denk aan zeilen, surfen, vissen (met akte), speedboten , waterskiën, planken, boarden, duiken, stand up paddle ook wel SUP genoemd, enz.

 Grote kinderspeeltuin, trampolines, tennisbaan, voetbalveld en tafeltennistafel. (sommige zijn tegen betaling)

strand porlezza camping
het langgerekte strand van de camping

 Supermarkt op de camping, alleen geopend in het hoogseizoen. Op loopafstand is echter een grotere supermarkt te vinden en op een kleine 10 min. rijden is er een mega supermarkt.

 Tijdens het hoogseizoen is er professionele (vaak Nederlandstalige) animatie. Maar ook op de naastgelegen camping is er animatie waar je via het strand en door het beekje kunt komen.

 Een echt Italiaans restaurant waar alle Porlezzianen regelmatig genieten van een overheerlijke pizza maar ook á la carte (dus reserveren is in het hoogseizoen en weekend een must, maar afhalen kan ook!). Gratis wifi.

 Wifi is gratis in de stad Porlezza en in veel restaurants en barretjes. Ook het restaurant Pinguino op de camping biedt gratis Wifi aan. Tegenwoordig geldt er een nieuw beleid binnen de EU en zijn er geen “roamingkosten in het buitenland” meer.  U kunt in de meeste gevallen gewoon blijven whatsappen en internetten met uw eigen mobiel. Vraag voor vertrek bij uw eigen provider na wat dat voor u inhoudt.  

Adresgegevens:
International Camping
Via Osteno 32
22018 Porlezza (CO)
Italië
Telefoonnummer: + 39 034461535

Share it:
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail
Beoordeel dit: